» En Kıyak Forum ! Forum Gomyum ! «
25 yıllık arkadaşımı yedirtmem Eroor

Öyle Beles Yok, Kayıt Ol Ya Da Giris Yap Kardess !

Join the forum, it's quick and easy

25 yıllık arkadaşımı yedirtmem Eroor

Öyle Beles Yok, Kayıt Ol Ya Da Giris Yap Kardess !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

25 yıllık arkadaşımı yedirtmem

25 yıllık arkadaşımı yedirtmem Empty 25 yıllık arkadaşımı yedirtmem

Mesaj tarafından cmr Salı Şub. 02, 2010 1:31 pm

25 yıllık arkadaşımı yedirtmem Fft1_mf504320
25 yıllık arkadaşımı yedirtmem -25-yillik-arkadasimi-yedirtmem--503682
Ahmet Çakar canlı yayını neden terketti?

Telegol programının yorumcularından Ahmet Çakar programın dün geceki bölümünde Erman Toroğlu'nun LİG TV'den ayrılmasıyla ilgili çıkan tartışmanın sonucunda canlı yayını terk etti. Çakar programı terkeden "Ben 25 senelik arkadaşımı yedirmem" tepkisi gösterdi.

Ahmet Çakar, Telegol'ün önceki programında ekrana gelen Erman Toroğlu'nun Lig Tv'deki "Maraton" programında söylediği imalı sözlerin tekrar yayınlanması gündeme gelince bu duruma tepki gösterdi.

'Ben 25 senelik arkadaşımı yedirmem' diyen Çakar'a cevap veren Gökmen Özdenak: 'O senin 25 senelik arkadaşınsa benim de 40 senelik arkadaşım. Biz onunla yıllarca karşı karşıya oynadık. Onunla olan arkadaşlığım, söylediklerini gözardı etmemi gerektirmez' diyerek sarfedilen sözlerin, çok çirkin olduğundan dolayı tekrar deşifre edilmesi gerektiğini savundu.

Gökmen Özdenak'ın ısrarına devam etmesi üzerine Çakar programı terk edeceğini söylese de tartışma son bulmadı. Bunun üzerine Ahmet Çakar tepkisini göstermek adına programı terketti.

cmr
Gömyüm Téäm
Gömyüm Téäm

- Similar topics